vuller English version
Begin » Nieuws » India Festival Amsterdam 
vuller
"Bij een onderlinge vergelijking tussen twee religies of geloofsbelijdenissen moet je allereerst de fout vermijden, waarover mijn oudere collega Adolf von Harnack rept, wanneer hij waarschuwt om niet de eigen goede theorie, het eigen ideaal met de slechte praktijk, de loutere feitelijkheid van de ander te vergelijken. Je moet hier zo eerlijk zijn als je maar kunt en theorie met theorie en ideaal met ideaal vergelijken."

Rudolf Otto, 1930
Twee Indiase mannen op de fiets.

 

Uitgebreid zoeken

Inloggen
vuller

India Festival Amsterdam

Bericht geplaatst op: 4-9-2008 10:07 Door Matijs Mak

Wil je meer weten over de cultuur van India? Dan is een bezoek aan het Amsterdam India Festival in november 2008 de moeite waard.

In november 2008 wordt er door het Concertgebouw Amsterdam samen met een aantal andere cultuurinstellingen een festival georganiseerd. Thema van het festival is Blended Cultures, verwijzend naar de enorme verscheidenheid aan verschillende culturen die in India met elkaar samenleven.

Het Amsterdam India Festival presenteert een veelzijdige culturele staalkaart met tientallen evenementen op het gebied van muziek, dans, mode, film, fotografie, theater, beeldende kunst, architectuur en multimedia.

Kijk voor meer informatie op: www.indiafestival.nl
  © 2005-2006 Evangelie & Hindoes. | Grafisch ontwerp: Marjan Geerts | Techniek: Jan Pieter Waagmeester |
Deze pagina is geschreven conform XHTML 1.1. Fout gevonden in deze site? Mail naar de webmaster